IPL ontharen

De schoonheidsspecialiste van Beauty Sensational werkt met de nieuwste technieken op het gebied van IPL ontharen. Zo bent u met een klein aantal behandelingen snel, pijnloos en veilig ontdaan van lichaamsbeharing.

Over IPL ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een beproefde methode om door middel van licht te ontharen. Een IPL-behandeling bewerkstelligt haarreductie met behulp van flitslicht. De warmte van het flitslicht wordt via het pigment in de haar getransporteerd naar het haarzakje. Hierdoor raakt het haarzakje beschadigd en kan er geen nieuwe haar meer uit groeien. Bij een IPL-behandeling worden meerdere haren tegelijk behandeld. IPL ontharen is een pijnloze en veilige manier van ontharen met een langdurig resultaat.

Aantal IPL-behandelingen

Over het algemeen zijn er rond de 8 behandelingen nodig voor een definitief resultaat. Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op het effect van de behandeling, zoals uw hormoonhuishouding. Bij een IPL-behandeling kunnen alleen de haren behandeld worden die zich in de groeifase bevinden. Slapende haarfollikels kunnen in een later stadium actief worden en nieuwe donsharen vormen. Deze worden in een volgende behandeling geraakt en vernietigd.

Bij behandelingen in het gezicht wordt er ongeveer om de 2 – 3 weken behandeld. Bij overige zones is de periode tussen de behandeling 4 – 6 weken.

Wat kost het?

Omdat elk huidoppervlak en huidtype anders zijn en het aantal benodigde behandelingen hierdoor kan verschillen, werken wij met een ‘€1,20 per flits’-principe. In de praktijk betekent dit voor u dat u voor het IPL ontharen bij Beauty Sensational veel goedkoper uit bent dan elders. Het flitsoppervlak met ons verfijnde IPL-apparaat is bijna 10 cm2. Omdat wij ieder lichaamsdeel heel secuur kunnen bewerken, betaalt u alleen voor wat wij daadwerkelijk behandelen. Hierdoor is onze prijs voor IPL ontharen significant lager dan bij de concurrent.