Overige behandelingen

Beauty Sensational biedt een ruime keuze aan behandelingen op het gebied van huidverzorging. Wij zijn gespecialiseerd in acnebehandelingen, Tele’way en microdermabrasie. Ook kunt u bij de schoonheidsspecialiste terecht voor een gezichtsbehandeling, manicure, pedicure en meer. Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen en bijbehorende tarieven.

Acnebehandeling

In de puberteit krijgen veel mensen last van acne, pukkels en puistjes, die leiden tot littekens op de huid. Ook op latere leeftijd kan dit zich voordoen. Welke acnebehandeling is nu echt effectief en zorgt ervoor dat u sneller van pukkels en puistjes af bent? En hoe beperkt u de littekens die overblijven als de acne verdwenen is?

Reinigingen van de huid
De schoonheidsspecialiste van Beauty Sensational reinigt de huid en verwijdert vakkundig de acne en andere onzuiverheden. Afhankelijk van de ernst en het soort acne vindt de behandeling elke 3 tot 6 weken plaats. Na de acnebehandeling zal de huid er rustiger uitzien en uiteindelijk rustiger blijven.

Microneedling
Bij microneedling wordt met behulp van zeer fijne naaldjes en een speciaal apparaat de lederhuid licht beschadigd. Dit leidt tot stimulatie van de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid gladder en steviger aanvoelt. Microneedling wordt door uw schoonheidsspecialiste uitgevoerd en is zeer geschikt om de zichtbaarheid van acnelittekens te verminderen.

Acnebehandeling vergoed door de zorgverzekeraar
Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans erg groot dat acnebehandelingen in het gelaat door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Beauty Sensational wordt landelijk door alle zorgverzekeraars erkend. Bij het declareren van acne behandelingen wordt het eigen risico niet aangebroken.

Producten bij acne
Met het gebruik van de anti-acneproducten van Alexandre Fabelle worden ontstekingen geremd en neemt de roodheid van de huid af. De schoonheidsspecialiste van Beauty Sensational is opgeleid in de Alexandre Fabelle-methode en zorgt er samen met u voor dat uw huid sneller in een goede conditie is. Wij adviseren u graag en kunnen u, indien gewenst, behandelen voor een nog beter resultaat.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een techniek die door schoonheidsspecialistes gebruikt wordt om de bovenste laag dode cellen van de huid te verwijderen. Voor deze acnebehandeling wordt een speciaal toestel gebruikt. Door een handstuk over de huid te bewegen geeft apparaat een gecontroleerde spray van kristallen vrij. Deze kristallen exfoliëren de huid en worden vervolgens samen met de dode huidcellen weer opgezogen.

Werking van microdermabrasie
Microdermabrasie zorgt ervoor dat de substantie die de poriën verstopt, schoongemaakt wordt. Dit stimuleert de bloedcirculatie en daardoor ook huidvernieuwing. Deze acnebehandeling zorgt voor een zachtere huidtextuur. Bovendien vermindert microdermabrasie de zichtbaarheid van vergrote poriën en zwarte puntjes uit vorige acne-uitbraken.

Aantal behandelingen
Hoewel u al verbetering kunt merken na één procedure werkt de acnebehandeling toch het beste indien deze elke 10 tot 14 dagen in een serie wordt herhaald. Microdermabrasie veroorzaakt misschien een klein beetje ongemak en uw huid kleurt wellicht roze (als van een lichte zonnebrand) maar verder zult u er weinig last van hebben.

Tele’way

Heeft u last van oneffenheden in de huid zoals rode adertjes, fibromen of andere ontsieringen? Dan biedt Beauty Sensational de oplossing. Met de Tele’way kunnen veel oneffenheden nagenoeg pijnloos en zonder littekens worden verwijderd. Tele’way -behandelingen worden ondersteund door de producten van Alexandre Fabelle voor een optimaal resultaat.

Technologie
De Tele’way werkt volgens de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt. De huidafwijking wordt behandeld met een naaldje dat verbonden is met het Tele’way-apparaat. Dankzij bloedstolling verdwijnt het gesprongen bloedvat. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en kan er een korstje op komen.

Toepassing van Tele’way

De Tele’way kan de volgende huidoneffenheden verwijderen zonder blijvende littekens:

  • Couperose/tele’s
  • Fibromen
  • Wratten/ouderdomswratten
  • Pigmentvlekken
  • Talgcystes
  • Bloedblaasjes/Spinnaevi
  • Andere onregelmatigheden in de huid

Wat is couperose?
Couperose is een verzamelnaam voor meerdere tele’s bij elkaar. Tele’s, oftewel teleangiëctastieën, zijn chronisch verwijde haarvaatjes. Doordat de kleppen in deze vaatjes niet meer goed functioneren blijft er bloed in staan en worden de vaatjes zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. De Spider Naevi, ook wel Spinnaevi genoemd, heeft zoals de naam al doet vermoeden de vorm van een spinnetje: een rood kopje met kleine, spinvormige uitlopers. Bloedblaasjes zijn rode puntjes in de huid, deze variëren van 1 millimeter tot soms wel 7 millimeter groot.